Όλες οι κατηγορίες

EN

Εταιρικά Νέα

Προμηθευτής οικογενειακής παιδικής χαράς: από το yychildchic, one-stop shop του κέντρου οικιακών δραστηριοτήτων για παιδιά

Χρόνος: 2021-12-10 Προβολές: 3
Μοιραζομαι με:

Ο φράχτης παιχνιδιών για παιδιά, με βάση τον αρχικό απλό φράχτη, προσθέτει ένα φράχτη παιχνιδιού και διαφορετικά σχήματα σχεδίασης προσθέτουν πολλή διασκέδαση στον παιδικό φράχτη. Ταυτόχρονα, ο φράχτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κούνιες, τσουλήθρες, πισίνες με μπάλες, άλογα κουνιστή και άλλα είδη παιχνιδιού για να δημιουργήσετε ένα πραγματικό ιδιωτικό οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας. Ασφαλείς, υγιείς και χαρούμενοι.

Το Yuanyile παρέχει μια ποικιλία σχεδίων φράχτη για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών και ταυτόχρονα παρέχει ένα σχέδιο αγορών μίας στάσης για εγκαταστάσεις υποστήριξης φράχτη. Όλα τα προϊόντα yuanyile έχουν περάσει τα ευρωπαϊκά πρότυπα CE και EN71, καθώς και τις δοκιμές ASTM και CPSIA των Ηνωμένων Πολιτειών. Ασφαλές για παιδιά.

Οι πελάτες της Yunayile προέρχονται κυρίως από ηλεκτρονικά καταστήματα λιανικής, εκτός σύνδεσης χονδρεμπόρους και καταστήματα επωνυμίας. Οι περιοχές πωλήσεων περιλαμβάνουν Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Αφρική. Τα προϊόντα μας ελέγχονται καλά από πελάτες σε ηλεκτρονικά και εκτός σύνδεσης φυσικά καταστήματα της Amazon. Η εξαιρετική δουλειά μας προέρχεται από την πολυετή εμπειρία μας στην εξυπηρέτηση των πελατών.

οφέλη για τη συνεργασία με το Yuanyile:
·Μια ισχυρή επωνυμία και το ενεργό μάρκετινγκ καθοδηγούν την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
·Λάβετε άμεσες παραπομπές πελατών από την ομάδα μας
·Πώς προέρχονται οι επιχειρηματικές ευκαιρίες από μια μεγάλη πελατειακή βάση.

επικοινωνήστε μαζί μας: ZHEJIANG YUANYI CILDREN PRODUCTS CO.,LTD
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]
τηλέφωνο: +86 13968948661
ιστότοπος: WWW.YYCHILDCHIC.COM